Nyheter — November 17, 2013 at 12:14 pm

Ola Rapace-filmer på DVD

by

Ola Rapace, kjent fra Skyfall, aktuell i Maria Lang-filmatiseringer.

Distributøren SF Norge, som for øvrig distribuerer Bond-filmene på videogram her til lands, har nylig lansert flere filmer basert på Maria Lang, Sveriges mest produktive kriminalforfatter, sine bøker. Filmene det er snakk om er Det er ikke bare morderen som lyver, Liljekonvall er hvit som sne ogIkke flere mord. Det går an å kjøpe filmene separat, men de vil også bli utgitt i en samleboks.

Det er Ola Rapace som spiller politiinspektøren Christer Wijk. For Bond-fansen er Rapace kanskje mest kjent for sin rolle Patrice i Sam Mendes’ Skyfall, den fysisk sterke medhjelperen til Raoul Silva (Javier Bardem). Han har også gjort seg bemerket i filmer som Tilsammans, Skyggesiden og norske Jeg er din.

De nylig lanserte filmene er basert på Maria Langs bøker om inspektør Puck, Einar Bure og Chrsiter Wijk og deres jakt på morderen. James Bond-magasinet kan absolutt anbefale de spennende og forseggjorte krimfilmene – solid svensk krim, med Rapace i en rolle som kler han svært godt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*