Nyheter — November 27, 2013 at 6:30 pm

– «Bond 24» trenger Mendes

by

Naomie Harris, Miss Moneypenny i Skyfall og Bond 24, sier i et nytt intervju at hun er svært lettet over at Sam Mendes returnerer som Bond-regissør.

– Jeg er så lettet. Han valgte meg og hadde en visjon for min karakter. Jeg ville føle at det var veldig rart å jobbe med noen som ikke hadde valgt meg, og ikke hadde den samme visjonen, forteller hun til det nyeste nummeret av Total Film.

Videre forteller hun:

– Jeg føler at Skyfall er en del av en fortsettende historie. Den trenger utfylling og det er behov for den samme historiefortelleren, mener hun.

Tidligere har for øvrig spaltisten Baz Bamigboye i Daily Mail hevdet at Harris vil få oppleve mer action i neste Bond-film. Nyheter i slike britiske tabloidaviser skal man ta med en klype salt, men gjentatte ganger har Bamigboye presentert Bond-nyheter som faktisk har vist seg å stemme. For eksempel var det han som i sin tid kunne avsløre at Harris hadde rollen som Moneypenny i Skyfall. Det er derfor grunn til å tro at det er hold i det han skriver (selv om vi ikke skal lese artikkelen som en endelig bekreftelse).

Nyheten virker også fornuftig, tatt i betraktning at Moneypenny var en actionheltinne / feltagent i Skyfall. Og det at Moneypeny havnet i en kontorjobb i Skyfall skyldtes, som Moneypenny selv sier til Bond i filmen, «I’ve been reassigned. Temporary suspension from field work.» Ting tyder altså på at den midlertidige suspensjonen er opphevet i neste film.

Ifølge Bamigboye ønsker Mendes at Moneypenny-karakteren, slik som i Skyfall, skal fortsette å fungere som en «sidekick» / medhjelper til Bond.

Fra før av har både Ben Whishaw og Ralph Fiennes bekreftet at de returnerer i Bond 24.

Innen innspillingen av «Bond 24» starter oktober/november neste år, vil Harris være mer enn opptatt med andre ting. Harris vil nemlig bruke den kommende tiden på å promotere Mandela: Long Walk  To Freedom. Allerede regnes Harris som en av de hete Oscar-kandidatene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*