Nyheter — December 13, 2013 at 10:56 pm

Bli med på settet til Penny Dreadful

by

James Bond-manusforfatter John Logan avslører nye detaljer om Penny Dreadful (2014) i ny produksjonsblogg.

Det knytter seg store forventninger til John Logans gotiske grøsserdrama Penny Dreadful, med handling satt til Victoriatidens London, som inneholder karakterer som Dr. Frankenstein, Dorian Gray og Dracula. I dag slapp Showtime den aller første produksjonsbloggen fra settet:

Hovedrollene spilles av Josh Hartnett og Eva Green (Vesper Lynd i Casino Royale), henholdsvis som spenningssøkende Ethan Chandler og heltinnen Vanessa Ives. Tidligere James Bond-tolker Timothy Dalton har også en sentral rolle i serien. Dalton spiller Sir Malcom, beskrevet som en hardbarket utforsker av det afrikanske kontinentet, ute på en dypt personlig reise.

Serien har flere interessante koblinger til Bond-filmene, i tillegg til de nevnte. For det første har serien ytterligere to Bond-skuespillere på rollelisten: Rory Kinnear og Helen McCrory. For det andre er sjefsprodusenten ingen ringere enn Skyfall– og Bond 24-regissør Sam Mendes.

Det er Juan Antonio Bayona (The Impossible, The Orphanage) som har regien på episode en og to. Det er ennå ikke avslørt hvem som har regien på de øvrige episodene.

Tre ganger Oscar-nominerte Logan er en anerkjent manusforfatter med filmer som Gladiator, Any Given Sunday, Den siste samurai, The Aviator, Rango, Hugo og Skyfall på merittlisten. For tiden jobber han med manuset til den neste Bond-filmen, Bond 24 (arbeidstittel), som får premiere i 2015. Han skal også skrive manuset til Bond 25.

Den åtte episoder lange serien skal gå på Showtime, som fra før av huser populære serier som Dexter, Homeland og Californication.

Showtime har foreløpig ikke annonsert premieredato på Penny Dreadful. Etter det vi kjenner til har Showtime ledig plass til en ny serie i april til juli, men det gjenstår å se om Logans nye serie settes der.

For mer informasjon om serien:

Bloggen: http://www.Penny-Dreadful.com
Facebook: http://www.facebook.com/PennyDreadful…
Twitter: http://twitter.com/SHO_Penny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*