Anmeldelser og reportasjer — December 21, 2013 at 5:59 pm

Møtet med Jaws og Pussy Galore

by

James Bond-magasinet fikk møte to kjente Bond-skuespillere.

Richard Kiel møte

Som eneste norske media fikk James Bond-magasinet møte Richard Kiel (Jaws i to Bond-filmer) og Honor Blackman (Pussy Galore i Goldfinger) under et arrangement i forbindelse med bilutstillingen Bond in Motion. Utstillingen finner sted på National Motor Museum, utenfor London.

Undertegnede fikk et eksklusivt, lengre møte de to skuespillerne lørdag den 30. november 2013. Møtet ble et minne for livet. Skuespillerne, som jo må ha spilt noen av britisk filmhistories mest kjente/ikoniske karakterer, fortalte engasjert og levende om Bond-perioden og satte oppriktig stor pris på å møte en fan fra Norge (blant annet kunne Kiel fortelle at han synes det var spennende å være med i et norsk intervju, gjort i forkant av arrangementet, som du kan lese her).

Det var utrolig fascinerende å møte disse skuespillere, siden jeg har et så nært forhold til filmene de har spilt i og fordi skuespillerprestasjonene er minneverdige. Selv om det er en stund siden de medvirket i Bond-filmene, har de fortsatt stor glede av å fortelle om innspillingene og ikke minst er det for meg veldig spennende å høre førstehåndsberetninger fra de som har jobbet med Bond-filmene.

Møtet ble muliggjort takket være en veldig hyggelig dame, presseansvarlig Jane Riddiford ved Polymedia Ltd. Stor takk til henne!

Bond in Motion ble som kjent laget i forbindelse med premieren på Skyfall og James Bond-seriens 50 års jubileum i 2012. Men på grunn av de enorme populariteten og de svært mange som besøkte utstillingen, bestemte National Motor Museum seg for å forlenge utstillingsperioden til den 5. januar 2014.

Utstillingen inkluderer alle de kjente kjøretøyene fra Bond-filmene, deriblant Aston Martin DB5 fra Goldeneye, Lotus Esprit S1 fra The Spy Who Loved Me, Rolls-Royce Phantom III fra Goldfinger, autogyroen fra You Only Live Twice, Acrostar BD-5J Jet-en fra Octopussy, Land Rover Defender 110 fra Skyfall, Wetbike-en fra The Spy Who Loved Me, AMC Hornet fra The Man With The Golden Gun, Aston Martin DBS fra Quantum Of Solace, Aston Martin V8 Volante fra The Living Daylights, Bath-O-Sub-en fra Diamonds Are Forever, Tuk Tuk-taxien fra Octopussy, Renault 11 TXE fra A View To A Kill, Ford Mustang Mach 1 fra Diamonds Are Forever, Citroën 2CV fra For Your Eyes Only, BMW Z8 fra The World Is Not Enough og mange flere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*