Nyheter — December 25, 2013 at 2:13 pm

Ny trailer til «Fleming»

by

Mye Bond-atmosfære i ny trailer for Fleming – serien Bond-fansen venter i spenning på.

tumblr_mu3bbq4C1c1sh00v0o1_1280

BBC America har nettopp sluppet en ny trailer til Fleming: The Man Who Would Be Bond, miniserien som forteller historien om mannen som skapte verdens mest kjente spion, James Bond, basert på sitt eget liv. Den nye traileren vitner om en «Bondsk» TV-serie med elementer som action, drinker, gadgets, forføreriske kvinner og eksotiske innspillingssteder.

Göran Danasten, SVP Series i HBO Nordic, har tidligere fortalt til James Bond-magasinet at de er svært glade for å vise serien:

– Vi er utrolig glade for å kunne tilby publikum en av de mer omtalte, britiske miniseriene på lenge. Sky Atlantics Fleming er et fargerikt, spennende drama om en like fargerik og spennende person, som de fleste av oss har en relasjon til gjennom James Bond-filmene. Dessuten gjør Dominic Cooper antakeligvis sitt livs rolle.

Fleming: The Man Who Would Be Bond får amerikansk premiere onsdag den 29. januar 2014. Det er forventet at serien får britisk premiere i februar, og nordisk premiere på streamingtjeneste HBO Nordic rundt den tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*