Nyheter — January 27, 2014 at 5:41 pm

Nye priser til Skyfall

by

Skyfall ble tildelt to Grammy-priser i natt.

Filmkomponisten Thomas Newman ble tildelt prisen «Best Score Soundtrack for Visual Media». Også Adele Adkins & Paul Epworths nydelige Bond-tittelmelodi vant pris i natt. De ble tildelt «Best Song Written For Visual Media» (dette er første gang at en Bond-film vinner denne prisen).

Newman fikk det ærefulle oppdraget med å komponere musikken til Skyfall. Han overtok stafettpinnen etter John Barry-fan David Arnold, som siden Tomorrow Never Dies (1997) har vært fast Bond-komponist.

Newman har også komponert musikk til Mendes-filmene American Beauty (1999), Road to Perdition (2002), Jarhead (2005) og Revolutionary Road (2008). Away We Go (2009) er den eneste Mendes-filmen som Newman ikke har komponert musikken til.

Thomas Newman er 58 år gammel og fra Los Angeles. Han har laget musikk til en rekke svært kjente filmer. I tillegg nevnte filmer, har han også komponert musikk til filmer som Larry Flynt – skandalenes mann (1996), Hestehviskeren (1998), Den grønne mil (1999), Erin Brockovich (2000), Oppdrag Nemo (2003) og WALL·E (2008).

James Bond-magasinet gratulerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*