Nyheter — February 11, 2014 at 1:09 pm

Bond in Motion til London

by

Den store Bond-bilutstillingen kommer nå til London Film Museum.

Motion 33

Foto: Morten Steingrimsen

Det melder 007.com den 11.februar.

Bond in Motion ble opprinnelig laget i forbindelse med premieren på Skyfall og James Bond-seriens 50 års jubileum i 2012. Men på grunn av de enorme populariteten og de svært mange som besøkte utstillingen, bestemte National Motor Museum seg for å forlenge utstillingsperioden til den 5. januar 2014 (selv besøkte James Bond-magasinet utstillingen to ganger). Og nå kommer altså utstillingen for første gang til London Film Museum fra og med den 21. mars.

Den opprinnelige utstillingen inkluderte alle de kjente kjøretøyene fra Bond-filmene. Blant de mange kjøretøyene som er utstilt kan nevnes Aston Martin DB5 fra GoldenEye, Lotus Esprit S1 fra The Spy Who Loved Me, Rolls-Royce Phantom III fra Goldfinger, autogyroen fra You Only Live Twice, Acrostar BD-5J Jet-en fra Octopussy, Land Rover Defender 110 fra Skyfall, Wetbike-en fra The Spy Who Loved Me, AMC Hornet fra The Man With The Golden Gun, Aston Martin DBS fra Quantum Of Solace, Aston Martin V8 Volante fra The Living Daylights, Bath-O-Sub-en fra Diamonds Are Forever, Tuk Tuk-taxien fra Octopussy, Renault 11 TXE fra A View To A Kill, Ford Mustang Mach 1 fra Diamonds Are Forever, Citroën 2CV fra For Your Eyes Only, BMW Z8 fra The World Is Not Enough og mange flere.

Det vites ikke om samtlige av disse kjøretøyene blir å se på London Film Museum, men ifølge den ferske pressemeldingen fra 007.com skal hvert fall Little Nellie, Goldfingers Rolls-Royce Phantom III og Aston Martin DB5 (brukt i GoldenEye) stilles ut.

For mer informasjon, besøk www.londonfilmmuseum.com og www.ticketmaster.co.uk.

Capture ny

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*