Nyheter — March 2, 2014 at 9:35 am

Fiennes vurdert som 007

by

I et nytt intervju røper Ralph Fiennes, den nye M fra og med «Skyfall» (2012), at han i sin tid ble vurdert som James Bond. 

skyfall-ralph-fiennes-image

Fiennes i Skyfall. Foto: © 2012 Danjaq, LLC, United Artists Corporation, & Columbia Pictures Industries, Inc.

 

Det forteller han i et nytt intervju med Seven magazine, gjengitt i The Telegraph. For 20 år siden hadde han nemlig et møte med den legendariske og kjente Bond-produsenten Albert R. “Cubby” Broccoli .

– Det var en samtale som var bra, og et møte med Cubby Broccoli [som døde i 1996] som var veldig bra. Det er nok alt jeg kan si, bortsett fra at det ikke førte til noe som helst på begge sider. Jeg tror ikke jeg følte meg klar til å forplikte seg, og den de egentlig var ute etter var Pierce [Brosnan], forteller han.

Brosnan, nå 60 år, spilte som kjent agent 007 i fire filmer i perioden 1995-2002, før Daniel Craig overtok rollen.

– Jeg tror jeg ville har vært en dårlig Bond, faktisk. Jeg er mer glad for å spille M. Og jeg synes Daniel Craig er en strålende Bond.

Innspillingen av den neste Bond-filmen, den 24. i rekken, starter i oktober. Fiennes har tidligere fortalt dette om neste Bond-eventyr:

– Jeg vet ikke så mye ennå, men det vil være en ny M, med en ny dynamikk mellom ham og Bond. Og jeg tror den rollen blir ganske fysisk, M skal ikke bare sitte bak et skrivebord, sier han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*