Nyheter — July 24, 2014 at 12:02 pm

Brosnans nye spionfilm

by

Hovedtraileren til «The November Man» er klar.

http://jamesbondnorge.no/wp-content/uploads/2014/06/November-man-web.png

Pierce Brosnan i kjent positur. Foto: © 2014 – The Solution Entertainment Group

«The November Man», som baserer seg på  franchisen til forfatter Bill Granger, handler om den pensjonerte agenten Peter Devereaux (Brosnan), som blir hentet tilbake til et høyst personlig oppdrag.

Også en annen Bond-skuespiller medvirker i filmen, nemlig Olga Kurylenko. Hun  fikk sitt store internasjonale gjennombrudd som Camille Montes i den 22. Bond-filmen «Quantum of Solace» (2008).

Den nye traileren byr på mye action og høyt tempo, og har en stil som bringer tankene til «Taken»-og «Transporter»-filmene.

Filmen er regissert av Roger Donaldson, som tidligere har regissert Brosnan i «Dante’s Peak» (1997). Øvrige filmer Donaldson er kjent for, finner vi klassikeren «Cocktail» (1988), «Thirteen Days» (2000), «The World’s Fastest Indian» (2005) og The Bank Job» (2008).

Komponisten til «The November Man» er Marco Beltrami, kjent for arbeider til filmer som «Hellboy» (2004), «A Good Day to Die Hard» (2013) og «The Wolverine» (2013).

Selskapet bak filmen, Relativity Media, har tidligere oppnådd stor suksess med filmer som «Limitless» og «Haywire».

Amerikansk premiere blir den 27. august 2014. Foreløpig vites det ikke om filmen får norsk distribusjon, men vi følger spent med om noen norske og/el nordiske distribusjonsselskaper plukker den opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*