Nyheter — August 22, 2014 at 8:40 pm

Jakter på klassisk håndlanger

by

Ifølge James Bond Radio får vi en klassisk håndlanger, i beste Jaws/Oddjob-stil, i den kommende «Bond 24».

Jaws bond

Får vi en skurk ala Jaws i neste Bond-film? Tiden vil vise. Foto: THE SPY WHO LOVED ME © 1977 Danjaq S.A.

Nettstedet James Bond Radio skriver at EON Productions visstnok er på jakt etter en fysisk sterk skuespiller/sportsutøver i alderen 30 – 45 år som kan spille karakteren Hinx.

Foreløpig tar vi dette med en klype salt da det ikke nevnes hvor informasjonen stammer fra. Men om det skulle vise seg at dette stemme, er det godt nytt for de som ser frem til en Bond-film med en ikonisk håndlanger. Karakteren blir beskrevet på følgende måte:

“Hinx (Male, 30 – 45). Ideally over 6′ 2″. Hinx is the main henchman/assassin. We are looking for an imposing extremely physically fit actor. He has several fights with Bond and will have to have stunt training. He has to drive. We are looking for someone very unusual, possibly from a sports background. Height: 180cm – 195cm”.

Innspillingen skal etter planen starte i månedsskiftet november/desember. Marokko, Italia, Østerrike, Sveits og Norge har blitt nevnt som mulige innspillingssteder. Men grunnet på mangelen på incentivordning er det stor sannsynlighet for at Norge ikke blir valgt, selv om vi forstår det slik at ingen endelige avgjørelser er tatt på nåværende tidspunkt.

Følg James Bond-magasinet for de ferskeste nyhetene om agent 007. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*