Konkurranser — October 8, 2014 at 8:48 pm

Vinn bok om Bond-musikken

by

Avsluttet: Vi arrangerer en ny konkurranse: Denne gangen trekker vi ut hele 10 vinnere av «The Music of James Bond».

music of bond

Foto: Oxford University Press

Forfatteren Jon Burlingame har gjort et omfattende reserch og skrevet det som må være den ultimate boken om Bond-musikken. Den oppdaterte utgaven som du nå kan vinne inkluderer til og med et helt nytt kapittel om den seneste Bond-filmen «Skyfall» (2012).

«The Music of James Bond» ser nærmere på musikken i samtlige Bond-filmer. Boken er basert på nye intervjuer med nesten alle låtskrivere og komponister fra Bond-filmene, noe som gir et fascinerende og helt unikt innblikk i Bond-musikkens historie. Her studeres tittelmelodiene til artister som blant andre Shirley Bassey, Tom Jones, Nancy Sinatra, Louis Armstrong, Paul McCartney, a-ha og Madonna, men også den øvrige komponerte musikken blir analysert grundig.

Hvert kapittel er viet en Bond-film og inneholder hele bakgrunnshistorien til hvert soundtrack. I boken får leserne også et innblikk i til nå ukjente detaljer om musikken, hvorfor John Barrys Bond-musikk ble så ikonisk,  hvordan Bond-musikken har forandret seg siden 1962 og mye, mye mer. Rett og slett et must for alle Bond-fans og filminteresserte!

Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmålene under:

1)    Hvem komponerte musikken til den seneste Bond-filmen «Skyfall»?

2)    Hvor mange Bond-filmer komponerte John Barry musikken til?

3)    David Arnold har også komponert musikken til mange Bond-filmer. Hva var Arnolds første Bond-film?

Svarene sendes: steingrimsen @ gmail.com

Konkurransen er avsluttet 

Konkurransen arrangeres i samarbeid med forlaget Oxford University Press.

Music of James Bond

Foto: Oxford University Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*