Nyheter — November 12, 2014 at 11:16 pm

Nolan – fremtidig Bond-regissør

by

Christopher Nolan, som er for tiden er aktuell med «Interstellar», uttaler seg på ny om Bond.

NBond

Foto: Warner Bros. Pictures’ and Legendary Pictures’

Nolans elsk til Bond-filmene kommer blant annet tydelig frem i vintersekvensen til «Inception (som er en hyllest til «On Her Majesty’s Secret Service»). Ellers har «The Dark Knight»-trilogien en rekke Bond-referanser (blant annet har Jokeren en sko knivsko lik Rosa Klebbs sko i «From Russia with Love»).

Overfor The Daily Beast røper Nolan at han fortsatt ønsker å lage en Bond-film.

– Jeg elsker James Bond, og jeg har snakket med produsentene opp gjennom årenes løp, men det har ikke resultert i noe, forteller regissøren til The Daily Beast.

Han påpeker samtidig at Sam Mendes gjør en meget god jobb som dagens Bond-regissør.

– De gjør en god jobb. De trenger meg ikke akkurat nå, og Sam [Mendes] er et ekstraordinært talent. Jeg vil absolutt være den første i køen for å se den neste Bond-filmen, noe jeg alltid har gjort, sier han.

I tillegg til Bond-referanser i sine filmer, har Nolan også benyttet en rekke stabsmedlemmer fra Bond-filmene (for eksempel kostymedesigner Lindy Hemming og spesialeffektansvarlig Chris Corbould).

Interessant nok jobber nå både klipperen og fotografen fra «Interstellar» med «Bond 24».

Nolan er langt fra den eneste profilerte regissøren som har ønsket å lage en Bond-film. Blant annet har Steven Spielberg, Roland Emmerich, Peter Jackson og Matthew Vaughn ytret ønske om å regissere en Bond-film, uten at det har blitt noe av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>