Nyheter — December 9, 2014 at 7:44 pm

Innspillingen er i gang

by

Innspillingen av «SPECTRE» er nå offisielt i gang. 

I anledning innspillingsstarten mandag den 8. desember la den offisielle siden 007.com ut et bilde. Bildet viser en filmklapper, hvor det kommer frem at det er scene 21A (tidlig i filmen) som ble spilt inn. Scenen er spilt inn på Pinewood Studios.

På bildet kan vi se også se noe velkjent –  porselensfiguren Royal Doulton Bulldog Union Jack, som leseren sikkert kjenner igjen fra flere scener i «Skyfall». M testamenterte denne figuren til 007 som en påminnelse på at han aldri måtte ta en kontorjobb.

spectre 2

Foto: 007.com

Det er i en av London-scenene i «Skyfall» at agent 007 legger merke til bulldogen for første gang og sier till M:

«The entire bloody office goes up in smoke and that thing survives». 

Fakta om «SPECTRE»

I tillegg Daniel Craig som spiller agent 007 for fjerde gang, får vi se Dave Bautista (Mr Hinx), Christoph Waltz (Oberhauser), Andrew Scott (Denbigh), Monica Bellucci (Lucia Sciarra) og Léa Seydoux (Madeleine Swann) i den nye Bond-filmen.

Flere av skuespillerne fra «Skyfall» returnerer: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Rory Kinnear (Bill Tanner) og Ben Whishaw (Q).

«SPECTRE» spilles inn på Pinewood Studios, samt på location i London, Mexico, Roma, Marokko (Tanger og Erfoud) og Østerrike (Sölden, Obertilliach og Lake Altaussee).

Handlingen: En kryptisk melding fra Bonds fortid sender ham ut på en jakt for å avdekke en skummel organisasjon. Samtidig som M kjemper mot politiske krefter for å holde den hemmelig tjenesten i live, må Bond skrelle vekk lag etter lag med svik for å avsløre den forferdelige sannheten bak SPECTRE.

Innspillingen vil vare syv måneder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*