Nyheter — December 16, 2014 at 6:28 pm

«SPECTRE»-innspilling i London

by

Innspillingen har startet i London. 

Spectre London

Daniel Craig og Rory Kinnear på innspilling i London. Foto: Wenn

«SPECTRE» skal spilles inn på Pinewood Studios, samt på location i Mexico, Roma, Marokko (Tanger og Erfoud) og Østerrike (Sölden, Obertilliach og Lake Altaussee). Men også London benyttes som location.

De siste dagene har nemlig innspillingen foregått på elven Themsen, rapporterer Mirror. Det er ikke første gang vi ser Themsen i en Bond-film, mest kjent er kanskje den spektakulære åpningssekvensen i «The World Is Not Enough» (1999).

James-Bond scene 1

Foto: FameFlynet

På de nye bildene ser vi James Bond (Daniel Craig) og Bill Tanner (Rory Kinnear) ombord i en båt, som blant annet kjører forbi den ikoniske MI6-bygningen (som ble skadet i«Skyfall»). To sikkerhetvakter/sjåfører er ombord på båten.

Filmskaperne har også spilt inn scener i Notting Hill, melder Daily Mail. Her har filmskaperne filmet diverse eksteriørscener, muligens av leiligheten til Bond. Dersom vi får se leiligheten til 007 i «SPECTRE», blir det første gang siden «Live and Let Die» fra 1973.

Regissør Sam Mendes har tidligere uttalt at «Live and Let Die» er en av hans Bond-favoritter. Det var også den første Bond-filmen han så. Det kan derfor tenkes at scenen i «SPECTRE» er en aldri så liten hommage til denne Bond-klassikeren.

NH Craig

Daniel Craig i morgenkåpe. Foto: FameFlynet

Naomie Harris, som spiller Miss Moneypenny, var til stede under innspillingen i Notting Hill.

I tillegg har det foregått opptak i Camden Lock, også med Bond og Tanner ombord i båten.

Oppdatert: Nylig publiserte Associated Press denne videoen:

Vi gjør oppmerksom på at bildene er offisielle, men de inneholder ingen spoilere.

Fakta om «SPECTRE»:

Daniel Craig spiller agent 007 for fjerde gang. I filmen får vi også se Dave Bautista (Mr Hinx), Christoph Waltz (Oberhauser), Andrew Scott (Denbigh), Monica Bellucci (Lucia Sciarra) og Léa Seydoux (Madeleine Swann).

Flere av skuespillerne fra «Skyfall» returnerer: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Rory Kinnear (Bill Tanner) og Ben Whishaw (Q).

Innspillingen startet mandag den 8. desember. Alt i alt vil innspillingen vare syv måneder.

«SPECTRE» får verdenspremiere den 6. november 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*