Nyheter — September 7, 2013 at 1:01 pm

Never Say Never Again på Blu-ray

by

16. oktober lanseres Never Say Never Again på Blu-ray i Norge.

Never Say Never Again (1983) er en remake av Thunderball (1965), og regnes som «uoffisiell» fordi den ikke er en del av Bond-serien til Eon Productions (EON). Som en følge av at det ikke var EON som stod bak filmen, mangler den flere av elementene som kjennetegner de offisielle filmene – slik som for eksempel James Bond Theme, den tradisjonelle tittelsekvensen, de kjente replikkene («Bond, James Bond» og «Shaken, not stirred») med mer. Av den grunn fungerer den ikke helt som en skikkelig Bond-film. Til tross for dette er Never Say Never Again en riktig så fornøyelig film, kanskje først og fremst fordi det er så herlig å se Sean Connery gjøre comeback som agent 007. Connery er riktignok litt eldre enn sist, Diamonds Are Forever (1971), men han holder seg godt. En mer utdypende anmeldelse av filmen vil publiseres nærmere lansering.

Filmen har tidligere vært tilgjengelig på Blu-ray i USA, men denne høsten blir altså den endelig tilgjengelig på Blu-ray Disc i Europa. Her hjemme er det SF Norge som distribuerer filmen.

Bonusmateriale blir (i likhet med den amerikanske utgivelsen): 

– Audio Commentary

– The Big Gamble

– Sean Is Back

– The Girls Of Never Say Never

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*