Nyheter — January 7, 2015 at 4:59 pm

Fotoseanse for «SPECTRE»

by

Innspillingen av den nye Bond-filmen har nå forflyttet seg til Sölden. 

tumblr_nhtb7lJXWu1tf4ghio1_1280

Her vil Bond-teamet de kommende ukene spille inn scener på ICE Q Restaurant, og på taubanen som fører opp til restaranten. I tillegg vil det bli spilt inn scener i og rundt isbreen i Sölden.

I anledning «SPECTRE»-innspillingen i Sölden ble det i dag arrangert en fotoseanse for utvalgt presse på Gaislachkogl, med Daniel Craig, Léa Seydoux og Dave Bautista.

Ifølge østerrikske medier ankom omlag 25 lastebiler og mange biler, samt mye filmutstyr, Sölden i morgentimene. Ben Whishaw, som spiller Q, er også ventet å komme til Sölden innen kort tid.

Store deler av skianlegget er stengt i forbindelse med innspillingen.

iceq starpix_alexander tuma

Foto: Starpix, Alexander Tuma

iceq_joe klamar_afp 01

Foto: Joe Klamar / AFP

iceq_reuters 02

Foto: REUTERS

Som bildet nedenfor viser har restauranten en svært spektakulær og svært «Bondian» beliggenhet. Flere Bond-fans har påpekt likheter med Blofelds hovedkarter Piz Gloria i «On Her Majesty’s Secret Service» (1969), men det er ikke nødvendigvis slik at ICE Q er skurkens tilholdssted i filmen.

iceq_neu,method=render,prop=data

Foto: Ötztal Tourismus

Fakta om «SPECTRE»:

Ifølge det offisielle synopsiset mottar agent 007 en kryptisk melding fra fortiden, som sender ham på sporet for å avdekke den forferdelige sannheten bak organisasjonen SPECTRE. Samtidig må M kjempe mot politiske krefter for å holde etterretningstjenesten MI6 i live.

Daniel Craig spiller agent 007 for fjerde gang. I filmen får vi også se Dave Bautista (Mr Hinx), Christoph Waltz (Oberhauser), Andrew Scott (Denbigh), Monica Bellucci (Lucia Sciarra) og Léa Seydoux (Madeleine Swann).

Flere av skuespillerne fra «Skyfall» returnerer: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Rory Kinnear (Bill Tanner) og Ben Whishaw (Q).

Innspillingen startet mandag den 8. desember. Alt i alt vil innspillingen vare syv måneder.

«SPECTRE» får verdenspremiere den 6. november 2015.

Følg James Bond-magasinet på Facebook for ferske nyheter om «SPECTRE». 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*