Nyheter — March 26, 2015 at 5:47 pm

«SPECTRE»-trailer i morgen

by

Den aller første teaser-traileren slippes fredag 27. mars. 

spectre teaser

I filmen mottar agent 007 (Daniel Craig) en kryptisk melding fra fortiden, som sender ham på sporet for å avdekke den forferdelige sannheten bak organisasjonen SPECTRE. Samtidig må M (Ralph Fiennes) kjempe mot politiske krefter for å holde etterretningstjenesten MI6 i live.

Traileren slippes natt til lørdag, norsk tid.

«SPECTRE» er Sam Mendes’ andre Bond-film som regissør, med Daniel Craig som spiller agent 007 for fjerde gang. Filmen produseres som vanlig av Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, mens manuset er skrevet av John Logan og Neal Purvis & Robert Wade (den samme trioen som skrev «Skyfall»).

SITE2

I den nye traileren får vi med stor sannsynlighet se glimt av actionsekvensene i de østerrikske alpene og Roma, og forhåpentligvis flere av medlemmene i forbryterorganisasjonen med samme navn (som står for «Special Executive for Counterintelligence Terrorism Revenge and Extortion»).

«SPECTRE» får verdenspremiere den 6. november 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>