Nyheter — September 13, 2013 at 9:08 am

Ukens video: Mendes i samtale med Greengrass

by

I forbindelse med premieren på Skyfall ble Sam Mendes intervjuet av Bourne-regissør Paul Greengrass.

Ukens video er en 40 minutter lang samtale mellom Skyfall-regissør og Paul Greengrass (kjent for filmer som Gåten Jason Bourne, Jason Bournes ultimatum og snart premiereklare Captain Phillips). I dette fantastiske og fascinerende dybdeintervjuet kommer vi nærmere inn på utfordringene med å lage Skyfall, hvorfor utsettelsen av filmen var en fordel (som kjent ble Skyfall i 2010 utsatt på ubestemt tid grunnet salget av MGM), om å skyte i London, hvorfor Mendes i sin tid rådet Daniel Craig til å takke nei til Bond-rollen med mer.

Intervjuet ble gjennomført den 5. november 2012, men det var først i sommer at samtalen ble lagt ut på YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*