Nyheter — March 31, 2015 at 11:31 am

– Største åpningen noensinne

by

Vi har en stor åpningssekvens i vente, skal vi tro Bond-produsentene. 

spectre teaser

Forrige uke kom den aller første traileren til «SPECTRE». I likhet med mange andre filminteresserte likte jeg traileren svært godt. Traileren hadde imidlertid ikke noe action. Men frykt ikke!

«SPECTRE» vil i Bond-tradisjonen tro by på en rekke, store spektakulære actionsekvenser, helt fra første stund. (Obs! Ikke les videre om du ønsker å unngå spoilere!)

Selve åpningssekvensen finner sted i Mexico by, med feiringen De Dødes dag (Día de los Muertos) som bakteppe.

Ifølge rapporter fra settet vil sekvensen inneholde både en jakt til fots, bygninger som kollapser og farlige stunts som involverer et helikopter, nærmere bestemt et MBB Bo105-helikopter. Det hele vil kulminere i et massivt stunt.

Det er også i åpningssekvensen at vi møter den nye Bond-damen Estrella, spilt av Stephanie Sigman. Foreløpig er det usikkert hva slags funksjon hun vil ha i fortellingen.

spectreny2

Den nye Bond-damen Estrella, spilt av Stephanie Sigman

– Dette vil være den største åpningssekvensen vi noensinne har gjort, forteller mangeårig Bond-produsent Michael G. Wilson til Empire Magazine og legger til:

– Vi har 1500 statister i De Dødes dag-kostymer og -sminke og vi har okkupert sentrum av Mexico by for mange dager. Den eneste sekvensen som kan sammenliknes med denne er karnevalet i Rio i «Moonraker» (1979), men denne er en mye større operasjon.

Det er ikke første gang at en Bond-film spilles inn i Mexico. Faktisk er «SPECTRE» den fjerde Bond-filmen som besøker landet.

Interessant nok har filmskaperne også denne gangen filmet på hotellet Gran Hotel Ciudad de México, tidligere brukt som location i «Licence to Kill» (1989).

spectreny4

Regissør Sam Mendes på location i Mexico.

spectreny3

Hele 1500 statister medvirker i åpningen av filmen.

Foto alle bilder: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.)

Rapport fra settet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*