Nyheter — April 30, 2015 at 8:19 pm

Ny video fra «SPECTRE»-settet

by

Ny videoblogg fra «SPECTRE»-settet fokuserer på en halsbrekkende biljakt i Roma mellom Aston Martin DB10 og Jaguar C-X75. 

b24 front

Foto: SPECTRE © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.

Den seneste videobloggen fra settet til «SPECTRE» fokuserer på en halsbrekkende biljakt i Roma mellom Aston Martin DB10 og Jaguar C-X75. I den ferske videoen medvirker regissør Sam Mendes, skuespiller Dave Bautista (Mr. Hinx), Chris Corbould (Special Effects Supervisor), Gary Powell (Stunt Coordinator) og Neil Layton (Action Vehicles Technical Coordinator).

«Jeg elsker tanken på at denne fantastiske bilen er i stand til å delta i en en-mot-en-kamp mot en annen utrolig bil, fra Jaguar, som er tilsvarende ekstraordinær. Så det er en katt-og-mus-jakt gjennom Romas gater om natten, i stor fart, mellom to av de raskeste bilene i verden», sier regissør Sam Mendes.

«Det er fantastisk. Det er en av de scenene som kommer til å bli ikoniske. Hvor ofte ser du to biler kjøre om kapp gjennom Romas gater? Det er en av de tingene du bare ser i en James Bond film», uttaler Dave Bautista, som altså spiller håndlangeren Mr. Hinx.

«SPECTRE» får ordinær verdenspremiere 6. november.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>