Nyheter — October 9, 2015 at 3:12 pm

Den store boken om James Bond

by

Endelig er den her - Den store boken om James Bond

Bond bok

Alle Bond-filmene, også den nyeste SPECTRE, behandles grunding i praktboken Den store boken om James Bond. Foto: SPECTRE © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.

Filmene om James Bond er blant de aller mest sette på norske kinoer noen sinne. 

Aller Forlag utgir nå den komplette boken om en av verdens største populær-kulturelle fenomener. 

I Den store boken om James Bond samles alle fakta og kuriositeter om den kjente agenten. Forfatterne Morten Steingrimsen og Morten Sagen har laget det ultimate oppslagsverket som henvender seg både til nye lesere og til Bond-fans som vil gjenoppfriske sitt forhold til agenten.

Her finner du alt om filmene og bøkene, og detaljer om bilene, effektene, damene, skurkene, drinkene og klærne.

Boken er en hyllest til agent 007, hans skaper Ian Fleming, Broccoli-familien som dokumenterte helten på filmlerretet og de seks skuespillerne som på ulike måter har gjort helten til et filmikon.

I Den store boken om James Bond gir forfatterne deg fakta om alle bøkene og filmene, inklusiv den nyeste filmen SPECTRE. De byr også på bakgrunnsinfo, intervjuer, fakta om Bond-stilen og et eget kapittel om Bond og Norge.

Den forrige Bond-filmen Skyfall ble sett av 740.000 på norske kinoer, og man forventer at den nye filmen SPECTRE, som har premiere 30. oktober, vil bli sett av minst like mange.

Agent 007 lever videre, nå også med Den store boken om James Bond.

Boken er til salgs hos bokhandlere over hele landet!

Omslag Den store boken om James Bond

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>