Nyheter — December 17, 2015 at 7:47 pm

Årets julegave til Bond-fansen!

by

Julegavetips til Bond-fansen – praktboken Den store boken om James Bond.

Bokbond

Smakebit fra boken.

Filmene om James Bond er blant de aller mest sette på norske kinoer noen sinne. Denne høsten har Aller Forlag gitt ut den komplette boken om en av verdens største populær-kulturelle fenomener.

I Den store boken om James Bond samles alle fakta og kuriositeter om den kjente agenten. Her finner du alt om filmene og bøkene, og detaljer om bilene, effektene, damene, skurkene, drinkene og klærne.

Boken byr også på eksklsuive intervjuer med personer foran og bak kamera på Bond-filmene: Regissøren Guy Hamilton (fire Bond-filmer, deriblant «Goldfinger»), spesialeffekt-geniet John Richardson (åtte Bond-filmer), «The Living Daylights»-låtskriver Paul Waaktaar-Savoy, den ukjente norske Bond-piken Karen Seeberg med flere!

Boken er en hyllest til agent 007, hans skaper Ian Fleming, Broccoli-familien som dokumenterte helten på filmlerretet og de seks skuespillerne som på ulike måter har gjort helten til et filmikon.

Den store boken om James Bond gir forfatterne deg fakta om alle bøkene og filmene, inklusiv den nyeste filmen SPECTRE. De byr også på bakgrunnsinfo, intervjuer, fakta om Bond-stilen og et eget kapittel om Bond og Norge.

Kjøp boken hos bokhandlere over hele landet, eller direkte hos Aller Forlag.

Omslag Den store boken om James Bond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*