Nyheter — December 26, 2015 at 12:37 pm

Hør Radioheads Bond-låt

by

Radiohead avslører at de ble spurt om å lage tittelmelodien til «SPECTRE», men ble valgt bort til fordel for Sam Smith.

Radiohead Bond

Foto: David Wolff – Patrick/WireImage

Det var på Twitter at sangeren Thom Yorke i det britiske rockebandet avslørte nyheten: «I fjor ble vi bedt om å skrive et tema for Bond-filmen Spectre. Ja, vi ble spurt. Det fungerte ikke, men den ble noe eget som vi elsker veldig mye. På tampen av året tenkte vi at kanskje du har lyst til å høre det».

Rockebandet har derfor lagt ut låten på Soundcloud:

Radiohead forklarer dog ikke hvorfor sangen ikke ble brukt. Til syvende og sist valgte filmskaperne Sam Smith og låten « Writing’s On the Wall», som ble den første Bond-låten som nådde førsteplassen på de britiske hitlister.

Radiohead er langt fra de eneste artistene som har laget Bond-låter som ble vraket. Tidligere har både Johnny Cash, Alice Cooper, Blondie, Pet Shop Boys og Ace of Base levert bidrag. Mange av disse kan høres på YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*