Nyheter — June 4, 2016 at 10:36 am

Susanne Bier ny Bond-regissør?

by

Får vi tidenes første kvinnelige Bond-regissør og attpåtil tidenes første skandinaviske Bond-regissør? 

bier2

Danske Susanne Bier («Etter bryllupet», «Hevnen», «The Night Manager») er visstnok aktuell som ny Bond-regissør nå som Sam Mendes har gitt seg, skriver Radio Times. Rent konkret skal hun være på «shortlisten» til EON Productions over mulige Bond-regissører.

Om det viser seg at hun er en av kandidatene for jobben, er det egentlig ikke så overraskende. I nyere tid Bond-produsentene hyret regissør først og fremst kjent for dramaer (Michael Apted, Lee Tamahori, Marc Forster og sist Sam Mendes). Dessuten har Bier høstet mye ros for den fremragende spionserien «The Night Manager» (tilgjengelig på C More), som nettopp har mange Bond-elementer i seg.

Det er fortsatt usikkert om Daniel Craig gir seg som agent 007. Nylig kom det frem at han skal spille en av rollene i Steven Soderberghs nye film «Logan Lucky» og medvirke i TV-serien «Purity» (som er plukket opp av kanalen Showtime). Fra før av er det kjent at Craig skal spille i en ny oppsetning av Shakespeares «Othello». Etter det vi kjenner til får den nye Bond-filmen premiere i oktober/november 2018. Til da skal Craigs øvrige prosjekter trolig være unnagjort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*