Nyheter — March 8, 2017 at 9:33 pm

Trailer til Becoming Bond – om Lazenbys liv

by

Se den ferske traileren til «Becoming Bond», den første filmen som forteller om George Lazenbys utrolige liv. 

lazenby-e1467683951931

Foto: ON HER MAJESTY’S SECRET SERVICE © 1969 Danjaq S.A.

Selv om George Lazenby spilte bare i én Bond-film, «On Her Majesty’s Secret Service» (1969), ble hans navn verdenskjent og i nyere tid har den fått status som en av de beste Bond-filmene. Det er denne historien som den nye spillefilmen «Becoming Bond» er sentrert rundt.

«Becoming Bond» er  nylig tatt ut til den anerkjente, interaktive festivalen South by South West (SXSW) i Austin. Den offisielle premieren blir på den amerikanske streamingtjenesten Hulu fra og med 20.mai. Nå har Entertainment Weekly publisert den aller første traileren for filmen:

I motsening til hva ryktene vil ha det til, fikk aldri Lazenby sparken etter «On Her Majesty’s Secret Service». Tvert imot fikk han tilbud om kontrakt på sju James Bond filmer. Men Lazenby selv ble fortalt av rådgivere at Bond-suksessen var i ferd med å ebbe ut, og at hippietiden med langt hår og psykedelisk musikk ville erstattet den striglete Bond og at filmer som «Easy Rider» var fremtiden. Til alles overraskelse fortalte han produsentene at han bare kom til å spille i denne ene filmen. I ettertid har Lazenby angret på denne avgjørelsen. Etter Bond gjorde han en rekke kampsportfilmer i Hong Kong, deriblant «The Man from Hong Kong» (1975).

I for høst var George Lazenby på eksklsivt Oslo-besøk, som blant annet ble intervjuet av NRK. Dette intervjuet kan du lese her. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*