Nyheter — March 10, 2017 at 8:48 pm

Bond 25: Duo vender tilbake

by

Manusforfatterne Neal Purvis og Robert Wade skriver deres syvende Bond-film. 

image-6

Foto: Anderson & Low

Produsent Barbara Broccoli lot seg imponere av den britiske filmen «Plunkett & Macleane«, skrevet av Neal Purvis og Robert Wade. De ble dermed hyret for å skrive manuset til  «The World Is Not Enough» (1999), og har siden jobbet på samtlige Bond-filmer. I utgangspunktet gav de seg med «SPECTRE» (2015), men ifølge Daily Mail  vender de nå tilbake til Bond-universet. Artikkelforfatteren, som tidligere har kommet med avsløringer om Bond-filmene, skriver samtidig at Daniel Craig fortsatt ikke har bestemt seg for om han fortsetter – men skal helle mot å returnere.

Det er fortsatt uvisst når den neste Bond-filmen får premiere, selv om en premiere i oktober/november 2018 lenge har vært antatt.

Intervju med duoen i forbindelse med lanseringen av «Skyfall» på DVD og Blu-ray:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*