Nyheter, Uncategorized — July 2, 2017 at 11:52 am

Fantastisk hyllest til Sir Roger Moore

by

Se den rørende hyllestvideoen Remembering Sir Roger Moore her. 

landscape-1495545586-sir-roger-moore-james-bond

Foto: LIVE AND LET DIE © 1973 Danjaq S.A.

Det var med stor sorg vi mottok beskjeden om Sir Roger Moores bortgang den 23.mai. Den britiske skuespilleren, som spilte agent 007 i hele syv filmer, ble 89 år gammel.

De øvrige Bond-skuespillerne Sean Connery, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og Daniel Craig var blant de mange innen filmverdenensom som ga uttrykk for sin sorg. For eksempel uttalte Connery: “Jeg ble veldig trist av å høre om Rogers bortgang. Vi hadde et uvanlig langt forhold etter Hollywood-standarder, som var fylt med vitser og latter. Jeg vil savne ham. ”

Foruten de syv Bond-filmene, gjorde Moore seg bemerket i TV-serier som «The Saint» og «The Persuaders!», samt filmer som «Shout at the Devil» og «The Wild Geese». Han ble goodwillambassadør for UNICEF i 1991 og han ble han hedret med en CBE (Order of the British Empire) i 1999. Hans mangeårige humanitære arbeid og skuespillerinnsats gjorde at han ble slått til ridder av dronningen i 2003.

Det har blitt laget en rekke hyllestvideoer om Moore. Den siste i rekken av disse er Remembering Sir Roger Moore, laget av den svært dyktige klipperen og filmskaperen Tom Waldek, og er kanskje den mest rørende:

Remembering Sir Roger Moore – 007 Tribute from Tom Waldek on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>