Anmeldelser og reportasjer, Nyheter — July 6, 2017 at 5:56 pm

Her er den nye Bond-klokken

by

OMEGAs nye 007-klokke henter inspirasjon fra Den kongelige marine i Storbritannia.   

OMEGA ny Bond

Omega-president Raynald Aeschlimann, sammen med mangeårig Bond-produsent Michael G. Wilson og tidligere Miss Moneypenny Samantha Bond. Foto: OMEGA

Onsdag 5.juli var det duket for storstilt klokkelansering i London. De spesialinviterte gjestene ble fraktet med båt til galleriet Tate Britain, hvor lanseringen fant sted.

På scenen kunne Omega-president Raynald Aeschlimann, sammen med mangeårig James Bond-produsent Michael G. Wilson og tidligere Miss Moneypenny Samantha Bond, avsløre den nye klokken: Seamaster Diver 300M “Commander’s Watch” Limited Edition. 

Bilde Omega

Foto: OMEGA

– James Bond er en karakter med mye dybde og spenning. Vi var fascinert av hans koblinger til Den kongelige marine, en gren som OMEGA også har en historie med. Vi ønsket å hedre Bonds rang som kommandør, uttalte Aeschlimann. 

Bonds omega ny

Foto: OMEGA

Lanseringen faller sammen med jubileer til de tre Bond-filmene «You Only Live Twice» (50 år), «The Spy Who Loved Me» (40 år) og «Tomorrow Never Dies» (20 år). I alle disse filmene får vi se James Bond ikledd hans militære uniform.

For å hedre disse klassiske Bond-filmene har OMEGA skapt et design inspirert av den røde, hvite og blå fargen på Den kongelige marine, samt kommandør James Bonds insignier.

Video fra eventet:

Under lanseringen fikk gjestene også se unike rekvisitter, bilder og plakater fra Bond-filmene.

OMEGA har vært Bonds valg siden 1995, da spionen for første gang brukte Seamaster i «GoldenEye». Siden da har Omega-klokker vært med i samtlige Bond-filmer.

Bilder fra lanseringen:

20170705_CommandersWatch_London_06

Foto: OMEGA

20170705_CommandersWatch_London_08

Foto: OMEGA

20170705_CommandersWatch_London_10

Foto: OMEGA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*