Nyheter — July 8, 2017 at 5:31 pm

Diamonds Are Forever-skuespiller død

by

Joseph (Joe) Robinson, som spilte Peter Franks i «Diamonds Are Forever» (1971), har gått bort i en alder av 90 år.

Det melder 007 Magazine.

Robinson utmerket seg som et stort talent innen kampsport i Storbritannia, og var også bodybuilder, stuntmann og ikke minst bryter. Han gjorde flere små filmroller, blant annet i «sverd og sandal»-filmer som «King of Brute Force» (1962), «Ursus and the Tartar Girl» (1962), samt Richard Fleischers «Barabbas» (1962). Det ble også opptredener i populære 1960-tallsserier som «The Avengers» og «The Saint». Det er imidlertid Bond-rollen han vil huskes best for.

05-31_Joe Robinson

Montasje: 007 Magazine

Takket være Sean Connery endte han opp i filmen.

– Jeg fikk nesten rollen som Robert Shaw hadde «From Russia With Love» (1963). Shaw var Connerys golfpartner, og det var slik han fikk rollen. Jeg tror Connery følte seg litt skyldig. Vi var like høye, så han anbefalte meg for «Diamonds Are Forever». Opprinnelig skulle jeg få betalt 2000 for rollen. Connery mente det var for dårlig betalt. Så takket være han endte jeg opp med å tjene 9000, som var mye penger på den tiden, uttalte han til The Visitor.

Robinson ble født 31.mai 1927 og gikk bort 3.juli 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*