Nyheter, Uncategorized — July 27, 2017 at 6:06 pm

Daniel Craig returnerer som James Bond

by

Det melder The New York Times. 

image-8

Daniel Craig klar til tjeneste igjen. Foto: SPECTRE © 2015 Danjaq, LLC, United Artists Corporation, & Columbia Pictures Industries, Inc.

Rett etter den offisielle kunngjøringen av «Bond 25»-premieredatoen kunne The New York Times melde at Craig vender tilbake i minst en film. Avisen baserer dette på kilder knyttet til produksjonen, som uttaler seg anonymt for å unngå konflikter med EON Productions og MGM.

Den nye Bond-filmen, foreløpig bare kalt «Bond 25», får amerikansk premiere 8. november 2019. I tradisjonen tro skrives manuset av Neal Purvis og Robert Wade, som har vært tilknyttet serien siden 1999.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*