Nyheter — December 14, 2017 at 4:59 pm

Regissøren av «Bond 25» på plass?

by

Christopher Nolan nevnes igjen som mulig Bond-regissør. 

christopher-nolan-dunkirk-on-set-1b2f00a0-11b0-426e-9254-b506b42e0afe

Christopher Nolan er et navn som ofte trekkes frem som en aktuell Bond-regissør. Bond-produsentene har ved flere anledninger bekreftet at de gjennom årenes løp har hatt samtaler med den anerkjente regissøren, uten at det har ført til noe konkret. Men nå kan tiden være inne for Nolan.

Flere anonyme kilder bekrefter overfor det spanske Bond-nettstedet Archivo 007 at Nolan er den nye Bond-regissøren.

Selv har han har aldri lagt skjul på at han er stor Bond-fan. Både «On Her Majesty’s Secret Service» (1969) og «The Spy Who Loved Me» (1977) er blant hans favorittfilmer. Han har også rekruttert flere stabsfolk fra Bond-filmene, inkludert kostymedesigner Lindy Hemming og spesialeffekt-ansvarlig Chris Corbould. Dessuten er flere Nolans filmer, ikke minst «Inception» og Batman-trilogien, sterkt inspirert av Bond-filmene. For eksempel er sluttsekvensen i «Inception» en hyllest til «On Her Majesty’s Secret Service».

Tiden vil vise om Nolan faktisk blir ny regissør. For det er viktig å påpeke at dette foreløpig kun er et rykte. Det er ventet at EON Productions og Metro-Goldwyn-Mayer offisielt annonserer den nye regissøren etter nyttår.

Det eneste som er sikkert enn så lenge er at Daniel Craig returnerer som agent 007, for femte gang, og at den amerikanske premieren finner sted den 8. november 2019. Premieren i Storbritannia og resten av verden er ennå ikke bekreftet. 

En ting er i alle fall sikkert – vi følger spent med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*