Nyheter, Uncategorized — February 22, 2018 at 7:23 pm

Danny Boyle kan bli ny Bond-regissør

by

…med et manus av John Hodge (Trainspotting). 

BoyleBond

Yann Demange, Denis Villeneuve og David Mackenzie har lenge vært de mest aktuelle kandidatene til å overta som Bond-regissør. Nå blir et annet navn nevnt som en het kandidat.

Ifølge Variety ønsker MGM og EON Productions aller helst at Oscar-vinner Danny Boyle regisserer Bond 25. Bransjebladet legger vekt på at Boyle ikke har fått noe tilbud ennå. I en oppfølgerartikkel hos Deadline kan man lese at Boyle skal ha jobbet med Bond 25 over lengre tid. Sammen med med sin faste manusforfatter John Hodge (Trainspotting) utvikler Boyle et manus.

Samtidig fortsetter Neal Purvis og Robert Wade (Casino RoyaleSkyfall) å jobbe med sitt Bond-manus, noe de har gjort helt siden EON hyret dem våren 2017. Det store spørsmålet nå er hvilket manus som blir realisert. Vi forstår det slik at Boyle kun er interessert i å regissere Bond 25 med et manus av John Hodge. Dersom dette manuset ikke faller i smak i god smak hos Bond-produsentene, er plan B å benytte Purvis og Wade-manuset og hyre en mindre kjent regissør.

Det hører med til historien at Bond-produsentene lenge har ønsket å jobbe med Boyle. Han har imidlertid ønsket å fokusere på andre prosjekter, selv om han er fan av Bond-filmene og vokste opp med Ian Flemings bøker. Men han har faktisk allerede laget en Bond-film – riktgnok i et kort format. I forbindelse med åpningen av sommer-OL i London i 2012 laget han denne kortfilmen med Craig som agent 007:

Olympics (1)

Tiden vil vise om Craig gjenforenes med Boyle. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*