Nyheter — May 25, 2018 at 4:06 pm

Bekreftet: Danny Boyle regisserer Bond 25

by

Manusforfatter, premieredato og distributører er også bekreftet. 

BoyleBond

Etter mange spekulasjoner de siste månedene har MGM og EON Productions endelig bekreftet at Oscar-vinner Danny Boyle regisserer Bond 25, med et manus skrevet av John Hodge (Trainspotting). Det skriver selskapene i en pressemelding.

Samtidig ble det kjent at MGM og Annapurna Studios skal distribuere Bond 25 i USA. Dette blir første gang siden Die Another Day (2002) at MGM distribuerer en Bond-film.

Mange hadde spådd at Sony Pictures ville få ansvaret for de internasjonale distribusjonsrettighetene, men det er det Universal Pictures som får ansvaret for.

Verdenspremieren på Bond 25 blir 25. oktober 2019 i Storbritannia, mens amerikansk premiere finner sted 8. november 2019.

Innspillingen starter allerede 3. desember på legendariske Pinewood Studios, hvor de aller fleste Bond-filmer er spilt inn.

– Vi er glade for å kunngjøre at den eksepsjonelt talentfulle Danny Boyle regisserer Daniel Craig i sin femte film som James Bond i den 25. filmen i rekken. Vi starter innspillingen av Bond 25 på Pinewood Studios i desember med våre partnere i MGM, og vi er begeistret over at Universal Pictures blir vår internasjonale distributør, sier produsentene Michael G. Wilson og Barbara Broccoli i en uttalelse. 

(Foto på forsiden: 007.com).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*