Nyheter — September 13, 2013 at 8:49 pm

Mer action på Naomie Harris

by

Miss Moneypenny skal ikke være vitne til agent 007s eventyr fra kontorpulten i neste film, skal vi tro spaltist.

Spaltist Baz Bamigboye i den britiske avisen Daily Mail hevder i en ny artikkel at Naomie Harris vil få oppleve mer action i den neste James Bond-filmen, som starter innspillingen neste år.

Nyheter i slike tabloidaviser skal man ta med en klype salt, men gjentatte ganger har Bamigboye presentert Bond-nyheter som faktisk har vist seg å stemme. For eksempel var det Bamigboye i sin tid som kunne avsløre at Harris hadde rollen som Eve Moneypenny i Skyfall. Det er derfor grunn til å tro at det er hold i det han skriver (selv om vi ikke skal lese artikkelen som en endelig bekreftelse).

Nyheten virker også fornuftig, tatt i betraktning at Moneypenny var en actionheltinne og feltagent i Skyfall. Og det at Moneypeny havnet i en kontorjobb i Skyfall skyldtes, som Moneypenny selv sier til Bond; “I’ve been reassigned. Temporary suspension from field work.” Ting tyder altså på at den midlertidig suspensjonen er opphevet i neste film.

Ifølge Bamigboye ønsker regissør Sam Mendes, Daniel Craig og produsentene Barbara Broccoli og Michael G. Wilson at Moneypenny-karakteren, slik som i Skyfall, skal fortsette å fungere som en «sidekick» / medhjelper til James Bond.

Innen innspillingen av Bond 24 starter neste år, vil Harris være mer enn opptatt med andre ting. Harris vil nemlig bruke de kommende månedene på å promotere Mandela: Long Walk  To Freedom. Allerede regnes Harris som en av de hete Oscar-kandidatene.

Her er en av promovideoene, laget i forbindelse med Skyfall-innspillingen, som viser Harris delta i action:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*