Nyheter — September 17, 2013 at 6:26 pm

Frokost med Bond

by

Det 5-stjerners hotellet The Dorchester tilbyr senere denne måneden James Bond-frokost. 

The Dorchester på Park Lane regnes som et av de dyreste og mest ærverdige hotellene i verden. Hotellet har også vært åsted for viktige Bond-hendelser: Det var på The Dorcherster at både Roger Moore og George Lazenby signerte avtaler for å spille rollen som agent 007.

Og nå får hotellet enda en forbindelse til James Bond. Hotellet medvirker nemlig i den kommende James Bond-boken Solo, skrevet av den internasjonale bestselgende forfatteren William Boyd. Bokens handling foregår i 1969 og starter med at agent 007 spiser en frokost på The Dorchester.

I anledning lanseringen av boken, arrangerer hotellet lørdag 28. september «Breakfast with Bond» på restauranten The Grill. Til stede er også William Boyd, som vil lese scener fra det første kapittelet, mingle med gjestene og dele opplevelser fra arbeidet med den nye Bond-boken. I tillegg gjør hotellet sitt ytterste for å gjenskape 1960-talls stemning denne ene dagen: 1960-talls biler står parkert utenfor inngangen, hits fra 60-tallet spilles i restauranten og 1969-aviser og -menyer er for hånden.

Det koster 69 pund for å delta på arrangementet. Prisen inkluderer en signert kopi av boken og, selvsagt, Bonds frokost.

Frokosten kan bookes på hotellets nettside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*