Nyheter — October 13, 2013 at 11:59 am

U.N.C.L.E.-reboot på vei

by

Vi får ingen ny Bond-film i 2014. Men heldigvis får vi en annen spionfilm, basert på en TV-serie delvis skapt av Ian Fleming.

Sherlock Holmes

Neste år er det klart for den forventningsfulle The Man from U.N.C.L.E.-rebooten, regissert av Guy Ritchie, med Henry Cavill (som var på audition til Casino Royale, men tapte for Daniel Craig) og Armie Hammer (The Social Network og The Lone Ranger) i hovedrollene.

James Bond-forfatter Ian Fleming var med å skape serien som den nye filmen er basert på. Den opprinnelige serien, som gikk på fjernsynskanalen NBC i perioden 1964 til 1968, hadde Robert Vaughn og David McCallum i hovedrollene. Det ble også laget en spin-off, kalt The Girl from U.N.C.L.E..

Henry Cavill har rollen som CIA-agent Napoleon Solo, mens Armie Hammer spiller KGB-agenten Illya Kuryakin. Skuespillerbesetningen består også av navn som Alicia Vikander (Anna Karenina), Elizabeth Debicki (The Great Gatsby), Hugh Grant (Cloud Atlas) og Jared Harris (The Mortal Instruments: City of Bones).

Hovedstaben består av fotograf John Mathieson (kjent for bl.a. Gladiator), produksjonsdesigner Oliver Scholl (Jumper), klipper James Herbert (Sherlock Holmes-filmene), kostymedesigner Joanna Johnston (Lincoln) og hårdesigner Sarah Monzani (Quest for Fire, den kommede Edge of Tomorrow).

Ifølge rapporter fra settet forsøker regissør Guy Ritchie å gjenskape en 1960-talls-Bond-feeling. Blant annet får vi et gledelig gjensyn med helikopteret (!) som blir fløyet av Pussy Galore, spilt av Honor Blackman, i Goldfiger (1964).

Premieredatoen på filmen er foreløpig ikke klar. For tiden spilles den inn i Roma:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*